Burse pentru “Școala Părințiilor”

Diaspora pentru Viață are bucuria de a oferi DOUĂ BURSE DE STUDIU pentru cursul ȘCOALA PĂRINȚILOR, celor care trimit cele mai frumoase fotografii pro-viață  surprinse în viețile noastre personale. Tema acestor fotografii va fi FAMILIA CU COPII.

Astfel, Diaspora pentru Viață vă aduce în atenție începerea acestui curs deosebit pe care cei de la Centrul Ortodox de Studii și Cercetare “Dumitru Stăniloae” din Paris urmează să îl ofere în perioada imediat urmatoare.

Este vorba de un curs intitulat ȘCOALA PĂRINȚILOR care se va desfășura în perioada 23 martie- 22 iunie 2020 și care va avea loc în fiecare seară de luni începând cu ora 20.30 (ora Franței), 19.30 (ora UK), 21.30 (ora României).
Acest CURS se va desfășura EXCLUSIV în mediul ONLINE.
Pentru mai multe informații vă  punem la dispoziție și link-ul către anunțul oficial al Centrului: http://www.teologie.eu/scoala-parintilor/

Așadar, vă rugăm ca până Sâmbătă 21 martie 2020, la ora 19 (ora UK), 20 (ora Franței ),18 (ora României) să ne trimiteți fotografiile voastre la adresa de email diasporapentruviata@gmail.com iar câștigătorii vor fi anunțați Duminică, 22 martie 2020, pe grupul nostru de WhatsApp – Diaspora pentru Viață – la care veți fi invitat să vă alăturați.

Așteptăm să ne trimiteți fotografiile voastre și vă rugăm să împărtășiti informația cu toți cei dragi!